Selecteer een pagina

Tarieven

Bij de WorkOutBox is het mogelijk om 1 op 1 te trainen met jouw Personal Trainer. Maar wij bieden ook uitdagende lessen in kleine groepen.
Verschillende mogelijkheden per week en iedere keer anders. Power, Fun & Joy, dat is waar wij voor staan!

Personal Training

Gold

Silver

10 x workout

Losse les

Join our family

DeWorkOutBox is dé unieke Personal Training Box van Lansingerland met sfeervol ingerichte eigen ruimtes. De juiste inrichting en sfeer zorgt voor extra motivatie, daarom vind je bij WorkOutBox geen grote oppervlaktes volgepakt met trainingsapparatuur en hordes mensen. De kwaliteit van de begeleiding en de persoonlijke aandacht voor de leden staan centraal. Wij trainen in kleine groepen, maar het is ook mogelijk om 1 op training te krijgen van een echte Personal Trainer.

Wij verwelkomen je graag, verschillende mogelijkheden en lidmaatschappen.

Wij als Team doen anders dan de normale ‘fitness regels’. Wij geloven niet in pijn zonder plezier. Wij geloven niet in zweten zonder een lach. Wij geloven in workouts die gemaakt worden door onze eigen krachten met een hoog fun element waar nog lang over gesproken wordt en nog langer gevoeld wordt!

Tarieven

Aan jou de keuze, veel is mogelijk. Eerst sfeerproeven? Ook dat is mogelijk, meld je aan voor de gratis proefles.

*Bij de abonnementen worden eenmalige administratiekosten berekend van €15,-

Join Now

Sporten bij de Workout Box moet je zelf ervaren. Dat kan eenvoudig door het aanvragen van een proeftraining. Maar natuurlijk kun je je ook direct inschrijven. Wij heten je van harte welkom.